Командувач Об'єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв заявив, що ситуація на кордоні з Білоруссю залишається напруженою, але поки не загрожує переростанням у повномасштабне вторгнення. Проте, за його словами, українські військові мають бути готовими до будь-яких сценаріїв розвитку подій.

Докладніше про те, що відбувається на кордоні з Україною, інформує командувач Об'єднаними силами ЗСУ Сергій Наєв у Telegram.

При цьому командувач підкреслив, що українські війська постійно зміцнюють свої позиції й готуються будь-якої миті дати відсіч загарбникам.

"Ми постійно відслідковуємо ситуацію на кордоні та вживаємо всіх необхідних заходів для її стабілізації", — сказав Наєв.

Він також розповів про підготовку українських військових на цьому напрямі.

"Смуга перешкод, штурм приміщень та опорних пунктів, надання первинної домедичної допомоги та евакуація поранених — такий типовий комплекс заходів бойової підготовки в підрозділах, що несуть службу в Північній операційній зоні", — додав він.

Варто зазначити, що ситуації на кордоні з Білоруссю залишається напруженою вже майже два роки. Після того, як росіяни увійшли на територію України через Білорусь, неможливо виключити повторний сценарій таких дій. Однак цього разу їм не вдасться застати зненацька українців та ЗСУ - салют від мін та частини тіл окупантів буде видно не лише у Києві.

Читайте також:

Прославила на весь світ: прем'єр-міністр Латвії показала потужний жарт із приводу Орбана, який так любить Путіна

Названо два українські міста, які росіяни хочуть захопити до виборів Путіна, щоб він був переможцем

Це потрібно знати: у яких випадках із працівника можуть зняти броню від мобілізації. Роз'яснення