Ведучий "24 канали" та один із медійних особистостей "Єдиного телемарафону" Олексій Печій отримав акредитацію на саміт ЄС, що проходив з 14 по 15 грудня у Брюсселі, і ухвалив рішення залишитися за межами України, нібито заради благих цілей.

Докладніше про те, що відомий український телеведучий поїхав на саміт до Європи й тепер більше не хоче повертатися до України, інформує Українська правда.

Керівництво телеканалу, де працював журналіст, заявило, що вони "уражені діями Печія і не могли уявити, що він зробить подібне". Там зазначили, що ведучий підвів своїх колег і завдав шкоди репутації журналістів загалом і самого телеканалу зокрема.

Також на сайті опублікували офіційну заяву, в якій засудили поведінку свого колишнього співробітника.

Сам Печій опублікував запис у соціальних мережах, у якому заявив, що, мабуть, не збирається "припиняти робити те, що вміє, і може трохи наблизити перемогу". Зараз на його сторінці неможливо побачити ні повідомлень, ні фотографій, ні списку друзів тощо. Прокоментувати щось теж неможливо.

Поки не зрозуміло, як відобразиться цей вчинок на інших журналістах, які відвідують Європу, та на процедуру акредитації. Також невідомо, як влада та прикордонна служба відреагує на втечу чоловіка призовного віку в період активної мобілізації в Україні.

Читайте також:

Прославила на весь світ: прем'єр-міністр Латвії показала потужний жарт із приводу Орбана, який так любить Путіна.

Названо два українські міста, які росіяни хочуть захопити до виборів Путіна, щоб він був переможцем

Це потрібно знати: у яких випадках із працівника можуть зняти броню від мобілізації. Роз'яснення