Більшість панянок для походу на перше побачення довго і ретельно обирають собі одяг. Ще б пак, на першому побаченні всі прагнуть справити гарне враження на свого візаві. Ось тільки, як виявилося, не всі дівчата для цього підбирають модні бренди та витрачають купу грошей на косметику.

Американка Джой поділилася нестандартною історією першого побачення. Дівчина вирішила здивувати свого хлопця, а заразом і перевірити його на стриманість та почуття гумору. Так, на зустріч із хлопцем, з яким вона познайомилася у Tinder, Джой прийшла без одягу.

За словами Джой, таким чином вона хотіла вразити партнера на першому ж побаченні, тому вона за допомогою звернулася до Джен Зайдел – художниці, яка малює по тілу. Майстру бодіарта знадобилося близько 2 годин, щоб "одягти" дівчину з ніг до голови.

"Хлопець, якого я обрала, - комік, і він дійсно дуже смішний, тому я з нетерпінням чекаю на зустріч з ним і побачити його реакцію", - сказала Джой перед побаченням.

Вона пояснила, що це не перша її зустріч з людиною з Tinder, але перше, на яке вона йде фактично без одягу. Художниця намалювала на її тілі сині джинси та топ із квітковим принтом.

Згодом дівчина розповіла, що під час побачення приємно спілкувалася з хлопцем та пила каву. Той дивно ні про що не здогадувався і навіть похвалив її одяг.

Допивши кави, пара вирушила прогулятися торговим центром, але гра майже закінчилася, коли група дівчат помітила боді-арт та оператора і попросила зробити селфі. Тільки тоді, нарешті, хлопець запитав, чи це фарба для тіла, але Джой продовжила прикидатися, що ні.

Лише коли вони попрямували на паркування в кінці побачення і потрапили під дощ, Джой змушена була визнати, що на ній немає нічого крім фарби, щоб уникнути незручного викриття.

Читайте також:

Будьте готові: в Україні з'явиться новий вид дуже серйозної поліції у військовій формі

У Кремлі починається переворот: спецслужби Росії вже висунули Путіну ультиматум

Зеленський назвав озброєння, яких дуже бояться росіяни