Ніхто не заперечуватиме, що Приват Банк постійно покращується. Ще б пак, відколи в 2001 році банк запустив систему Privat24, це надало можливість клієнтам банку керувати своїми рахунками в режимі реального часу. При цьому можливості Privat24 постійно покращуються.

Так, наприклад, у червні 2023 року у мобільному додатку "Приват24" з'явилася можливість перевипустити пластикову картку, замовивши нову з доставкою "Новою поштою" Україною.

А днями стало відомо, що в новій версії програми "Приват24" з'явилася можливість переказу грошей на карти без необхідності ділитися її номером. Тепер можна сформувати оновлене посилання та зручно приймати переклади на карту.

Щоб скористатися сервісом, слід вибрати в меню "Гаманець" свою картку, потім зайти на вкладку "Реквізити" та "Посилання".

Також зазначено, що у меню "Комунікації" з'явився перехід на сайт всеукраїнської програми ментального здоров'я "Ти як?" Там можна знайти Аптечку психологічної самодопомоги, яка містить ефективні вправи та техніки для зняття стресу та іншу корисну інформацію.

"Дбати про свій емоційний баланс так само важливо, як і про фінансовий", - зазначили представники банку.

Нагадаємо, що за даними НБУ, кількість активних платіжних карток за I квартал 2023 року зросла на 2% до 47,2 млн. У I кварталі ПриватБанк і приватні банки стали лідерами зростання їхньої кількості.

Читайте також:

У яких регіонах платять найвищі зарплати та на скільки вони виросли

Будьте готові: Приватбанк підвищує тарифи. Кого це торкнеться

ПриватБанк запустив нове меню у додатку Приват24

Чи не встигли зняти гроші? Приватбанк почне блокувати рахунки. Банкомат уже не допоможе. Що потрібно знати

ПриватБанк попередив українців про грошові перекази