Не за горами міжнародний запуск продажів нового камерофону Xiaomi 13 Ultra в Європі. Ось тільки цінова політика виробника, схоже, здивує багатьох.

І хоча компанія-виробник поки не назвала офіційну дату виходу смартфона на європейський ринок, але знайомі із ситуацією експерти вже кажуть, що характеристики глобального Xiaomi 13 Ultra від китайських версій не відрізняються, проте коштуватиме смартфон чи не вдвічі дорожче.

Попередньо відомо, що в Європі Xiaomi 13 Ultra буде представлений у єдиній версії на 12 ГБ оперативної та 512 ГБ вбудованої пам'яті у чорному та зеленому варіантах корпусу.

Ціна становитиме 1499 євро або майже 60 000 у гривнях. У Китаї за версію 12/256 ГБ просять 5999 юанів (близько 32 000 грн.).

З такими цінами Xiaomi 13 Ultra ризикує виявитися чи не найдорожчим флагманом 2023 року на глобальному ринку, якщо не брати до уваги складні моделі.

Зазначимо, що за таку суму можна придбати в Україні нерухомість. Щоправда, будинок за тисячу доларів буде розташований у якомусь маленькому селі без розвиненої інфраструктури, при цьому до найближчого міста доведеться їхати кілька годин на авто.

Нині, наприклад, за тисячу доларів продають будинок у Кролівці Сумської області. Площа нерухомості – 100 кв.

"Продам ділянку з будинком у районі 2-ї школи, на вулиці Берегової. Будинок нежитловий", - сказано в оголошенні на сайті продажу нерухомості. Головний недолік: будинок знаходиться неподалік кордону з РФ.

А ось у Закарпатській області, в селі Золотарьове за 16 тис. грн можна купити будинок площею 120 квадратних метрів, проте він потребує капітального ремонту.

"Біля будинку 50 соток землі та фруктовий сад, колодязь, газ", – йдеться в оголошенні. Будинок знаходиться недалеко від кордону з Румунією.

Читайте також:

У Київстарі розповіли, як об'єднати кілька тарифів на один за 200 гривень на місяць

Київстар, lifecell та Vodafone порадували українців низькими тарифами

Київстар полегшив життя українцям: тепер не треба йти до магазину