Про те, що Катерина Лаврова та її чоловік Олександр Винокуров, яка перебуває під санкціями США та ЄС, проводять час у Грузії, 19 травня повідомив грузинський телеканал "Мтаварі".

Виявляється, родичі російського чиновника приїхали до країни, щоб відсвяткувати весілля брата Винокурова. Саме одруження відбулося у Тбілісі, а святкові заходи було заплановано у готелі Kvareli Lake Resort в Алазанській долині. Через майбутній захід готель навіть закрили на два дні.

Один із лідерів опозиційної партії «Єдиний національний рух» Ніка Мелія назвав весілля в Грузії родичів Лаврова "неймовірним цинізмом", зазначивши, що саме Лавров є "автором кровопролиття, яке сталося у 2008 році в Грузії" .

Не дивно, що від ранку 20 травня біля готельного комплексу Kvareli Lake Resort (розташованого в регіоні Кахетія на сході країни) розпочалася протестна акція. Протестувальники скандували гасла з критикою Росії та вимагали, щоб російські громадяни залишили територію готелю, передає "Грузія Online".

А буквально кілька годин тому президент Грузії Саломе Зурабішвілі заявила, що отримала повідомлення від МВС, згідно з яким передбачуване весілля, на яке нібито приїхала дочка російського міністра, в готелі не відбудеться.

"Я нарешті отримала запевнення від міністра внутрішніх справ, що сім'я, люди, які сьогодні збиралися сплатити другу половину весілля, поїхали, і таким чином весілля не відбудеться. Це перемога суспільства", - заявила вона на брифінгу .

Також Зурабішвілі назвала неприйнятною ситуацію, коли влада і органи, відповідальні за безпеку країни, не мають відомостей про можливе перебування на території Грузії осіб, які перебувають у списках санкцій країн-партнерів.

Читайте також:

Щось відчуває: Путін наказав відбирати у росіян цигарки та льодяники. ЗМІ розкрили дивні деталі

Це вже кінець: Пригожин заявив, що ЗСУ майже повністю знищили "Вагнер"

Це вже поразка: Китай розлютився на Путіна через "Кинжал", який збила Україна