На думку голови Ради Незалежної асоціації банків України (НАБУ) Олени Коробкової, найближчими місяцями ми можемо очікувати зростання курсу долара в Україні через попит, що збільшився, на цю валюту. Причинами можуть стати, зокрема, повернення до довоєнної системи оподаткування пального та інші фактори.

Докладніше про це інформує Главред.

За словами експертів з Асоціації представників малого та середнього бізнесу міста Києва, ймовірно, гривня не зміцнюватиме своїх позицій, і тому не варто очікувати якихось суттєвих змін у курсі долара чи євро в найближчому майбутньому.

Проте експерти зазначають, що можуть виникнути непередбачувані обставини, які дуже вплинуть на курс долара чи євро. Тому, незважаючи на порівняно стабільну ситуацію, не слід виключати можливість коливань валютного курсу в майбутньому.

Таким чином, ситуація з курсом долара в Україні залишається нестабільною і українцям доводиться готуватися до можливих змін у майбутньому. В умовах такої невизначеності важливо стежити за економічною ситуацією в країні та вживати заходів для мінімізації ризиків на фінансовому ринку.

Читайте також:

Українців попередили: квартири людей, які виїхали за кордон, таємно продають

Електронна трудова книжка: як її самостійно зробити. Інструкція

Буде сюрприз: деяким українським пенсіонерам дадуть літні надбавки