Внаслідок масованої ракетної атаки 23 січня з боку Росії сталася трагічна подія у родині українського регбіста Володимира Машкіна, який був добровольцем у Збройних Силах України. Будинок у Харкові, в якому проживала його родина, був уражений ворожою ракетою, через що загинула дочка та дружина спортсмена.

Докладніше про те, що російська ракета обірвала життя дитини та дружини українського спортсмена, інформує Обозреватель.

Повідомляється, що трагедія призвела до загибелі дружини та 8-річної доньки спортсмена під час вибуху, який повністю знищив їхню квартиру. Цю інформацію підтвердили в Управлінні у справах молоді та спорту Харківської облдержадміністрації.

Володимир Машкін є відомим гравцем харківського регбійного клубу "Легіон XIII", він також має звання майстра спорту з регбі та регбілігу, а також є членом збірної команди України з регбілігу. Попри свої спортивні досягнення, він приєднався до армії України на початку вторгнення російських окупантів. Ця трагічна новина про загибель сім'ї застала Машкіна на службі у збройних силах.

Управління у справах молоді та спорту також оголосило про збір коштів для підтримки Володимиру Машкіну в цей нелегкий період. Повідомляється також, що чоловік під час атаки перебував на фронті, оскільки з початку повномасштабної війни пішов добровольцем на фронт.

Скріншот з Обозревателя

Скріншот з Обозревателя

Читайте також:

Переломний момент у ракетних обстрілах України: що у Путіна пішло не так і що кажуть експерти

Це треба знати: площу знищеного житла, за яке дадуть компенсацію, обмежили

У Кремлі опаде штукатурка: Британія надішле Україні історичну кількість новітніх безпілотників. Їхні тисячі