Війна Росії проти України втягнула Білорусь на орбіту Москви сильніше, ніж будь-коли до цього. Ще б пак, 25 травня міністри оборони Росії та Білорусі навіть підписали документи про розміщення тактичної ядерної зброї на білоруській території. За цією домовленістю Путіна і Лукашенка, Білорусь мала отримати нове озброєння, а Росія – право на постійну військову присутність на нашому кордоні. Лукашенко, здається, вже задоволений.

Так, самопроголошений президент Білорусі Александр Лукашенко заявив, що Мінськ отримав від РФ ракетні комплекси "Іскандер".

Його слова наводить РИА Новости.

"Ми в росіян, за їхні гроші, – щоправда, ми платимо їм за іншими рахунками, – отримали такі комплекси, як "Іскандер". Особливо небезпечна зброя... Я підписав указ, як застосовувати цю зброю. Її можна застосувати тільки за згодою президента", – заявив Лукашенко.

За його словами, "треба подякувати росіянам", оскільки ті "добряче допомогли минулого року".

"Я навіть не кажу тут про ядерну зброю, яка всіх поставила на місце... Щойно в Білорусі з'явилася ядерна зброя, усі крила опустили. І сусіди, очманілі наші, й інші", – додав диктатор.

"Хоча не дай Бог не тільки мені, а й новому поколінню політиків думати про застосування цієї ядерної зброї. Це страшна зброя", – резюмував Лукашенко.

Читайте також:

Не приманюйте небіжчика до дверей: які речі померлої людини краще не зберігати в будинку

Не стало легендарного актора, фільми з яким дивилися цілими поколіннями

Путін наказав вербувати африканські племена для атаки Україною

Це дуже страшно: нумеролог показала, як Путін використовує магію дат. 24 = 6, 2022 = 6