У Державній Думі Росії хочуть відродити ГУЛАГ для тих, хто не погоджується з кремлівським диктатором Володимиром Путіним. Там вважають, що в Росії не має бути опозиції.

Про це заявив одіозний депутат Держдуми РФ від "Єдиної Росії", генерал Андрій Гурулєв в ефірі одного з пропагандистських каналів РФ. За його словами, потрібно знищити всіх "саботуючих" та тих, хто дивиться українські канали.

Депутат заявив, що Росія ставить перед собою єдину мету – "перемогти нацизм". Проте в країні з'явилися так звані "ждуни", які намагаються перешкодити Росії здобути цю перемогу.

"Вони бажають поразки своїй Батьківщині. Вони не просто чекають, вони шкодять. Є ті, хто саботує. Хто це, якщо не гнилизна? Її треба знищити. Вони намагаються перешкодити перемогти, дивляться українські канали, антиросійські ресурси”, – заявив Гурулєв.

Депутат Держдуми пошкодував, що в Росії діє мораторій на страту та фізичне знищення незгодних неможливе. Тому, як альтернативу, на його думку, слід повернути ГУЛАГ.

"У нас на жаль мораторій на смертну кару, але якщо людина йде проти держави, треба вживати якихось заходів. Мені зараз кажуть – ти хочеш знову влаштувати ГУЛАГ. Але я чесно кажу – я хочу, щоб ті, які сьогодні шкодять нашій батьківщині тут усередині, радісно махали киркою в районі Колимського тракту”, – заявив Гурулєв.

Читайте також:

Справжнє вогняне пекло: у Росії після потужної повітряної атаки вже 5 годин палає нафтобаза

Потужні удари дронами по нафтобазі у Брянську: з'явилися перші деталі

Переломний момент у ракетних обстрілах України: що у Путіна пішло не так і що кажуть експерти