Українські дрони провели успішний напад на нафтобазу у місті Клинці у Брянській області Росії. За інформацією, цю операцію організувало Головне управління розвідки Міністерства оборони України. Площа пожежі на нафтобазі залишається значною.

Докладніше про потужні удари дронами по нафтобазі в Брянську, інформує УНІАН.

Ця атака відбулася у контексті повномасштабної російсько-української війни. Раніше губернатор Брянської області заявив про скидання боєприпасів на територію нафтобази збитим безпілотним апаратом. Водночас представники Міноборони РФ стверджували, що на території Брянської області було збито українську БПЛА літакового типу.

Крім того, згідно з російськими ЗМІ, безпілотник Збройних Сил України атакував Тамбовський пороховий завод у місті Котовськ, прицільно нападаючи на цех №3, де проводиться змішування продукції. Інцидент стався в ніч проти 18 січня, коли безпілотний апарат літакового типу впав біля будівлі на проспекті Праці.

Звернемо увагу, що в ніч проти 18 січня Головне управління розвідки України здійснило атаку дронами на нафтобазу в Ленінградській області РФ. Це була спецоперація, під час якої атаку на російський об'єкт провели дрони українського виробництва, які вже зарекомендували себе, як одні з найкращих літальних безпілотних апаратів у світі.

Читайте також:

Переломний момент у ракетних обстрілах України: що у Путіна пішло не так і що кажуть експерти

Це треба знати: площу знищеного житла, за яке дадуть компенсацію, обмежили

У Кремлі опаде штукатурка: Британія надішле Україні історичну кількість новітніх безпілотників. Їхні тисячі