Заступник секретаря Радбезу РФ Дмитро Медведєв знову відзначився дивними заявами про Україну та її мешканців.

У своєму Telegram-каналі Медведєв опублікував "алкогольні роздуми" чому Україна небезпечна для своїх жителів.

"Існування України смертельно небезпечне для українців. І я маю на увазі аж ніяк не лише нинішню державу, бандерівський політичний режим. Я говорю про будь-яку, абсолютно будь-яку Україну", - заявив Медведєв.

Скандальний путінський блазень зазначив, що "наявність самостійної держави на історичних російських територіях тепер буде постійним приводом відновлення військових дій". Україну він називає "раковим новоутворенням", а українську владу нелегітимною.

На його думку, ймовірність нової битви зберігатиметься невизначено довго – практично завжди. Більше того, "існує стовідсоткова ймовірність нового конфлікту, які б папірці про безпеку не підписував Захід з маріонетковим київським режимом".

"Саме тому існування України є фатальним для українців. Зрештою, вони практичні люди. Як би вони зараз і не хотіли смерті росіян. Хоч би як вони ненавиділи російське керівництво. Хоч би як прагнули до міфічних Євросоюзу та НАТО. Вибираючи між вічною війною та неминучою загибеллю та життям, абсолютна більшість українців (ну хіба що за винятком мінімальної кількості відморожених націоналістів) вибере зрештою життя. Зрозуміють, що життя у великій спільній державі, яку вони зараз не дуже люблять, краще за смерть. Їх смерті та смерті їх близьких. І чим швидше українці усвідомлюють це – тим краще”, - додав скандальний політик.

Читайте також:

У Європі зробили важливу заяву: треба допомогти Україні з чоловіками, які виїхали за кордон

Путін цього точно не очікував: банки Китаю запроваджують обмеження проти Росії. Що відомо

Справи все гірші й гірші: у Росії не зміг злетіти черговий пасажирський лайнер

Вибито вікна та евакуацію людей: з'явилися подробиці потужних прильотів у Воронежі