У вівторок, 9 січня 2024 року, по мережі розповсюдились чутки, що "Нової пошти" в Україні більше не буде. Мовляв, компанія повідомила про ребрендинг і заміну старої назви на просто "NOVA", оскільки компанія стала чимось набагато більшим, ніж просто пошта.

«Ми вже набагато більше, аніж пошта, саме тому прибираємо це слово у назві групи компаній і залишаємо широке, без барʼєрів – NOVA», – йдеться в заяві холдингу.

Йдеться про зміну бренду групою компаній "Нова Пошта", куди разом із рештою входить сама "Нова Пошта". Так, у групу компаній NOVA входять: "Нова пошта в Україні", небанківська фінансова установа NovaPay, компанія доставки у Європі Nova Post Europe, у світі - Nova Global, а також ІТ-компанія Nova Digital та авіадоставка Supernova Airlines.

  • Нова пошта в Україні - надає поштові послуги в межах нашої країни;
  • Nova Post Europe - надає повний спектр логістичних послуг між ЄС та Україною, а також всередині Європи;
  • NovaPay – небанківська фінансова установа, що має власну міжнародну платіжну систему з великим спектром фінансових послуг як для приватних клієнтів, так і для бізнесу;
  • Nova Global – працює на ринку електронної комерції, розвиваючи зв'язки з міжнародними онлайн маркетплейсами;
  • Supernova Airlines – надає послуги зі швидкої доставки відправлень по всій Європі. А вже найближчим часом компанія має намір освоїти трансконтинентальні перельоти вантажними літаками;
  • ІТ-компанія Nova Digital – розробляє програмне забезпечення та веб-додатки будь-якої складності.

"Основна мета групи NOVA — забезпечити легку доставку будь-чого для життя та бізнесу. Наразі це посилки, гроші та технології, але ми не збираємося зупинятися на цьому", – так коментує рішення компанії співвласник групи NOVA Вячеслав Климов.

А ось логістичний оператор "Нова пошта" як був, так і залишається.

Саме і лише група компаній змінює назву на NOVA. Жодного ребрендингу та змін логотипів не планується.

Зазначимо, що "Нова пошта" працює на ринку України від 2001 року.

За 22 роки своєї діяльності "Нова пошта" розрослося і географічно, і концептуально. На сьогодні вона має 11 400 відділень та 15 500 поштоматів в усіх куточках Україна. Крім того, український поштовий оператор упевнено завойовує європейський ринок. Її представництва вже функціонують в 11 країнах Європи.

Читайте також:

Квартиру знімати буде складніше: до чого готуватись і якими будуть ціни на оренду житла

Українці отримали можливість безкоштовно вивчати польську мову: як це зробити

Шанувальники сумують: не стало легендарного українського співака. Ці пісні досі слухають сім'ями

Додадуть кілька тисяч: кому з українців підвищать пенсію після перерахунку