Ні для кого не секрет, що президент Володимир Путін регулярно відвідує храми під час головних церковних свят. При цьому на Великдень він частіше буває в Москві, у храмі Христа Спасителя, а от Різдво зазвичай зустрічає за межами столиці.

2024 року в Різдвяну ніч президент Володимир Путін відвідав богослужіння у храмі Спаса Нерукотворного Образу в Ново-Огарьові, яке провів архієпископ Хома.

Разом із главою держави на службу прийшли сім'ї військовослужбовців, які загинули у зоні СВО. Напередодні, на святвечір, президент зустрівся з ними у підмосковній резиденції.

Зазначимо, що цю зустріч із родичами загиблих військових Путін назвав «ясним сигналом» для всіх представників влади різних рівнів, який повинен показати, що за необхідності вони завжди повинні допомагати учасникам бойових дій в Україні та їхнім родинам.

Зокрема, президент пообіцяв обговорити з міністром оборони Сергієм Шойгу ситуацію з виплатами сім'ям загиблих бійців. На цю проблему звернула увагу одна із учасниць зустрічі.

Варто зазначити, що настрій Путіна, зважаючи на фото, святковим назвати не можна. Крім того, навіть подвійна величезна підошва не особливо допомагає йому бути вищою, ніж звичайні хлопчаки з 5 класу.

Читайте також:

Новий скандал із ТЦК: зупинили родину на автомобілі, чоловіка забрали, а дружину та дитину кинули на узбіччі. Відео

Шойгу здивував винаходом: жителям Білгорода радять захищатись від ракет скотчем

Потужні штрафи під час мобілізації: як каратимуть ухилістів. Названі суми