Понтонний міст, який служив російською військовою переправою, виявлено українськими прикордонниками Чернігівської області.

Детальніше про "потопельника" інформує Telegram-канал "СУСПІЛЬНЕ НОВИНИ".

На Чернігівщині прикордонники виявили понтонний міст, який приплив з Росії в Україну річкою Десна. Про цей курйозний випадок повідомили у Державній прикордонній службі України, та надали відео "втікача".

Міст був виявлений у районі села Заріччя. Він був збудований російськими військами для переправи через Десну. Поки не зрозуміло, міст був нещодавно споруджений, чи перебував на воді ще з моменту великого наступу в лютому 2022 року. Поки що незрозуміло, чи можна міст використовувати українським військовим.

Повідомляється, що понтонний міст було повністю розібрано та вивезено прикордонниками. Сапери встановили, що він не загрожує безпеці.

Зазначається, що міст було виявлено внаслідок патрулювання прикордонників, які були здивовані знахідкою. Очевидно, міст був погано зафіксований і через збільшення кількості опадів і, як наслідок, рівня води в Десні, понтонний міст знесло вниз за течією. Хай би краще так по воді припливли танки та винищувачі. Але й міст – це вже добрий початок.

Читайте також:

Новий скандал із ТЦК: зупинили родину на автомобілі, чоловіка забрали, а дружину та дитину кинули на узбіччі. Відео

Шойгу здивував винаходом: жителям Білгорода радять захищатись від ракет скотчем

Потужні штрафи під час мобілізації: як каратимуть ухилянтів. Названі суми