В Україні війна триває майже два роки. Підла, бридка, несправедлива війна, розпочата кривавим режимом Володимира Путіна, який уже 30 років не може напитися сповна людською кров'ю.

Усі ці два роки українці живуть у пеклі. Щоденні повітряні тривоги, обстріли, втрати близьких та друзів, невідомість, дикий страх, невизначеність та ненависть. Варто визнати, що ми вже звикли так жити і мало що може нас налякати. А ось росіянам ласкаво просимо до нашої реальності - адже все частіше снаряди прилітають до них, все частіше війна стукає у двері.

Вже й російська влада поступово готує своє суспільство до того, що військові дії можуть бути відсунуті трохи далі від кордону з Україною. Так у Білгороді мерія просить місцевих жителів обклеїти шибки скотчем, щоб уникнути поранень від битого скла. Докладніше про це інформує Telegram-канал "Соловьиный Помет".

Варто сказати, що мерія не просто рекомендує мешканцям Білгорода обклеїти вікна, вона ще й дає чіткі інструкції, як це зробити. Вказано, що слід клеїти скотч навхрест, щоб стримати уламки у разі ураження вибуховою хвилею.

Хоча насправді все куди простіше – виведіть війська, залиште територію України, платіть репарації. І ніякий скотч, ніякі вікна, ніякі смерті та трагедії вас не торкнуться. Але якщо росіяни готові терпіти свавілля путінського режиму, то скотчу слід закупити якомога більше.

Читайте також:

А ось тепер усе буде по-новому: на що чекати українським чоловікам від мобілізації. Кого візьмуть і як усе зміниться

Що потрібно знати тим, у кого бронь: нововведення по мобілізації, про які ви не знали

Це потрібно знати: у яких випадках із працівника можуть зняти броню від мобілізації. Роз'яснення