Популярний мольфар та таролог Максим Гордєєв у свіжому інтерв'ю застерігає, що російські окупанти готують провокації в Україні під час святкування Нового року та Різдва.

Докладніше про те, що чекає на Україну на Новий рік, інформує Главред.

Повідомляється, що у свята слід бути гранично обережними та уважними, реагувати на сигнали повітряної тривоги, на інформацію влади та на офіційні джерела інформації.

"Готуйтесь до прильотів, готуйтеся до "Шахедів", готуйтеся до ранкових незрозумілих вибухів, готуйтеся, шановні. Однозначно. Особливо на Різдво та Новий рік. Вони дуже люблять бомбити на Новий рік, люблять і бомбитимуть на Різдво, це буде 100%», — сказав Гордєєв.

Загалом усе, що розповів мольфар є закономірним, адже відомо, що росіяни давно накопичували і ракети, і дрони, щоб завдати удару в морози, коли енергетична система України найбільш уразлива. Ну і "пунктик" на свята, в які росіяни здійснюють обстріл, теж присутні.

"Я про це багато разів говорив ще влітку. Вони все це накопичують, щоб влаштувати нам веселі вихідні та зимові канікули. Я дуже прошу, не ігноруйте повітряні тривоги по всіх областях. Це не стосується будь-якої однієї області. Це стосується всіх, навіть, захід України. Готуйтеся ", – додав мольфар.

Читайте також:

У США вже розповіли, як буде ліквідовано Путіна: є два варіанти

Прославила на весь світ: прем'єр-міністр Латвії показала потужний жарт із приводу Орбана, який так любить Путіна

Названо два українські міста, які росіяни хочуть захопити до виборів Путіна, щоб він був переможцем

Це потрібно знати: у яких випадках із працівника можуть зняти броню від мобілізації. Роз'яснення