Колишній заступник керівника ЦРУ Джек Девайн заявив, що російського диктатора Володимира Путіна може повалити в результаті держперевороту. На його думку, це може статися через те, що війна в Україні зайшла в глухий кут і стає все більш непопулярною в Росії.

Докладніше про те, як буде ліквідований Путін, інформує The Sun.

Повідомляється, що розв'язана Путіним війна в Україні стане тим важелем, який загалом "вимкне" кремлівського диктатора, як впливового навіть у Росії політика.

"Це буде сюрприз. Завжди є те, що ми називаємо "чорним лебедем", який з'являється ні звідки. Путін може зникнути завтра, і я не здивуюсь, якщо якийсь елемент в уряді вирішить, що він збирається вжити виконавчих заходів», — не виключив експерт.

Він також спрогнозував, що Путін буде скинутий не внаслідок народного повстання, а внаслідок палацового перевороту.

Експерт також припустив, що Путін може не дожити до свого наступного дня народження, оскільки він швидше накладе на себе руки, ніж зіткнеться зі приниженням, пов'язаним з переворотом.

Девайн попередив, що Путін стає все більш непередбачуваним і небезпечним, при цьому його популярність продовжуватиме падати, оскільки війна продовжуватиметься.

"Чим більше втрат і чим більше насильства видно російським громадянам, тим менше людей хочуть брати участь у війні. Йому буде важко вербувати, але це все-таки Росія. Він знайде способи, як підійти, переманити… але війна стане дедалі менш популярною, — додав Девайн.

Читайте також:

Прославила на весь світ: прем'єр-міністр Латвії показала потужний жарт із приводу Орбана, який так любить Путіна.

Названо два українські міста, які росіяни хочуть захопити до виборів Путіна, щоб він був переможцем

Це потрібно знати: у яких випадках із працівника можуть зняти броню від мобілізації. Роз'яснення