Майже два роки триває війна в Україні. Всі ці два роки українські захисники виборюють нашу незалежність, не даючи ворогові можливості пройти вглиб країни.

Деякі військові з 24 лютого 2022 року і до кінця 2023 року перебувають на передовій, і за законом справедливості, вони заслужили відпочити та пожити спокійним життям далеко від фронту. Саме тому влада прийшла до думки, що необхідно провести мобілізацію, щоб за нею провести ротацію військ.

Докладніше про те, що в Україні посилюватимуть мобілізацію, інформує УНІАН та командир кулеметників 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців Назарій Кішак, який опублікував відповідну публікацію в мережі Facebook.

За словами Кішака, з 28 грудня в рамках мобілізаційних заходів у кожному місті та області будуть встановлені контрольні блокпости. Це дозволить посилити контроль за призовниками та виявити тих, хто ухиляється від служби в армії.

Кішак також заявив, що в ході мобілізації будуть покликані на фронт і діти олігархів, блогери та інші представники привілейованих верств суспільства, які насамперед "відкупалися" від повісток. Також військовий натякнув, що наступною на черзі з впровадження мобілізаційних заходів стане "Дія", хоча офіційна влада та представники компанії виключають цю можливість.

У коментарях під своїм постом Кішак додав, що поліція перевірятиме фейкові опіки та догляди, інвалідності.

"Мами бігають спокійно до церкви, а сини їхньої доглядальниці", – зауважив командир кулеметників.

Скріншот з мережі Facebook

Скріншот з мережі Facebook

Читайте також:

Відомий український телеведучий поїхав на саміт до Європи і тепер більше не хоче повертатись до України

Хіба ж можна вірити? У Німеччині розповіли про те, що думає Путін про переговори з Україною

Все може змінитися будь-якої миті: українцям розповіли про ситуацію на кордоні з Білоруссю