Війна в Україні триває майже два роки і весь світ уважно стежить за подіями на фронті. І добрі новини, якими систематично діляться ЗСУ, вселяють надію на те, що добро переможе зло, і Україна закінчить цю війну на своїх умовах.

І в цьому напрямі вже є поступ. У п'ятницю, 22 грудня, військові на південному напрямку повідомили про поразку трьох російських винищувачів-бомбардувальників Су-34.

Докладніше про те, ЗСУ зуміли збити за один день відразу три російські винищувачі-бомбардувальники Су-34, інформує командувач Повітряними силами Микола Олещук у мережі Telegram.

Олещук також зазначив, що після збиття одного із літаків із серією "Ы" вночі 22 грудня 2023 року, отримали повідомлення від противника: "сDохніте сYки". Проте, у відповідь на це послання, на південному напрямку сьогодні, опівдні, було збито трьох російських винищувачів-бомбардувальників Су-34.

Також з'явилася інформація про те, що російські Telegram-канали, які підтримують війну в Україні, звинувачують генерала Тепллінського у збитті трьох російських бортів. Їхні твердження зводяться до того, що його одержимість знищенням плацдарму українських військових біля Кринків Херсонської області перейшла всі межі.

Тепллінського вже закликали подати у відставку у РФ після великих втрат і не виконання поставлених завдань під час бойового дебюту нової 104-ї гвардійської повітрянодесантної дивізії Росії в Херсонській області на початку грудня 2023 року.

У мережі Telegram-канали почали публікувати фотографії, ймовірно, з місця катапультування одного з пілотів.

Читайте також:

Прославила на весь світ: прем'єр-міністр Латвії показала потужний жарт із приводу Орбана, який так любить Путіна

Названо два українські міста, які росіяни хочуть захопити до виборів Путіна, щоб він був переможцем

Це потрібно знати: у яких випадках із працівника можуть зняти броню від мобілізації. Роз'яснення