В Україні війна триває майже два роки, і за цей час багато що змінилося і багато хто змінився. Одні чоловіки йдуть на фронт, щоб захистити своїх рідних від кривавого агресора, інші ганебно тікають геть від своїх сімей, щоб не воювати. Ніхто не хотів цієї війни, і ніхто до неї не був готовий. Але захищати себе, свою родину, свою країну та майбутнє своїх дітей у цій країні – святе завдання кожного українського чоловіка. Однак із таким твердженням згодні не всі.

Докладніше про те, як українські захисники ловлять ухилянтів, інформує Державна прикордонна служба України.

Повідомляється, що в районі села Унтилівка Роздільнянського району Одеської області прикордонники затримали чотирьох ухилянтів, які намагалися незаконно перетнути кордон із Молдовою.

Затримані – мешканці Харківської, Черкаської та Рівненської областей. За інформацією прикордонників, вони ховалися в лісосмузі, але були виявлені за допомогою дрону з тепловізором.

Як з'ясувалося, невдалу спробу втечі організував один із Telegram-каналів. Чоловіки заплатили "консультанту" з месенджера по 60 тисяч гривень за те, щоб він розповів їм, як дістатися Молдови.

На затриманих складено протоколи про адміністративні правопорушення за статтею 204-1 КУпАП "Незаконний перетин або спроба незаконного перетину державного кордону України". Справи направлені до суду.

Читайте також:

Прославила на весь світ: прем'єр-міністр Латвії показала потужний жарт із приводу Орбана, який так любить Путіна

Названо два українські міста, які росіяни хочуть захопити до виборів Путіна, щоб він був переможцем

Це потрібно знати: у яких випадках із працівника можуть зняти броню від мобілізації. Роз'яснення