Фотографія прем'єр-міністра Латвії Евіка Силіня та її угорського колеги Віктора Орбана, опублікована під час зустрічі на саміті Європейського Союзу, викликала увагу громадськості. Помітно, що Силіня на фото виглядає, начебто "вбиває поглядом" свого колегу, і це не могло не стати об'єктом жартів.

Докладніше про курйозний знімок інформує ТСН.

Вона репостнула повідомлення вченої Уни Бергман, яке супроводжувало фото та містило коментар: "Якби поглядом можна було вбити, чи зустріч прем'єр-міністрів Латвії та Угорщини у Брюсселі". Олія на полотні, 2023".

Із задоволенням Силіня відреагувала на цю посаду, перепостивши її та додавши свій коментар: "Сьогоднішнє гаряче фото із засідання Євроради. Ти "притягуєш погляди", - написала вона, взагалі, відзначивши свій гумор і самоіронію з цього приводу.

Власне, про присутність Віктора Орбана того дня в Європарламенті говорять багато. Або швидше про його "відсутність", коли під час голосування лідерів ЄС по Україні прем'єр-міністр Угорщини залишив зал засідання. Деякі джерела стверджують, що це сталося на пропозицію канцлера Німеччини Олафа Шольца. Стратегія Шольца та рішення Орбана викликали здивування у Брюсселі та за його межами.

Читайте також:

Названо два українські міста, які росіяни хочуть захопити до виборів Путіна, щоб він був переможцем

Це потрібно знати: у яких випадках із працівника можуть зняти броню від мобілізації. Роз'яснення

Путіна вже доводять до інфаркту: США вперше з часів холодної війни " покажуть ракетну міць