Росія продовжує стовпіти і кидатися безпілотників, які, ніби інопланетяни, налітають на Росію та росіян з неба, кричачи на всю "Слава Україні!". І ось нещодавно незвичайний інцидент стався під Воронежем (РФ), коли безпілотник, знайдений на території радгоспу "Воронезький", вибухнув під час огляду співробітниками Росгвардії.

Пригода сталася на трасі "Воронеж-Нововоронеж" у Новоусманському районі Воронезької області, інформує Telegram-канал Baza.

Місцеві жителі виявили безпілотник на 25-му кілометрі траси та повідомили владу. Вибухотехніки з Росгвардії були направлені на місце події для огляду та дослідження безпілотного апарату. Однак коли вони почали його розглядати, стався вибух.

Важливо зазначити, що за попередніми даними, ніхто не постраждав через інцидент. Подробиці обставин вибуху поки невідомі, і швидше за все, всіляко приховуватимуться владою РФ або вони все заперечуватимуть.

Українці продовжують посилати безпілотники з метою порушення військової логістики Росії або порушення роботи військових промислових комплексів. Але важливо сказати, що й у самій Росії є зацікавлені люди, котрі всіляко сприяють Україні у розвалі Російської Федерації.

Читайте також:

Прямо в черево: з'явилося фото російського бойового корабля на подушці після удару морського дрона

Хто замінить Кадирова після його похорону: Кремль уже знайшов заміну. Названо три прізвища

Незабаром його літак впаде: Путін знайшов заміну Пригожину. Скільки ще проживе "новенький"