Сергій Лавров, міністр закордонних справ Росії, не залишився без відповіді на заяви Сполучених Штатів про надання Україні далекобійних ракет ATACMS. В інтерв'ю Павлу Зарубіну, російському пропагандисту Лавров висловив свою позицію.

Докладніше про нову порцію маячних заяв Сергія Лаврова інформує ТСН.

Сергій Лавров заявив, що таке рішення США не змінить суті того, що відбувається. Він зазначив, що протягом тривалого часу Україну готували для того, щоб використати її у боротьбі за стратегічну поразку Росії. Лавров підкреслив, що у цій ситуації США фактично ведуть війну проти Росії.

Сергій Лавров стверджує, що США керують цією війною, надаючи озброєння, боєприпаси, розвідувальні дані та дані із супутників. Для Лаврова це є частиною війни, яку США ведуть проти Росії "руками" України.

У його коментарі простежується чітке вираження обурення та невдоволення стосовно політики Сполучених Штатів та їх вирішення, яке, на його думку, лише посилює конфлікт між Росією та Україною. При цьому Сергій Лавров забув згадати, що Росія напала на Україну, ввівши війська на територію суверенної держави і почавши її бомбардувати ракетами різної потужності.

Читайте також:

Прямо в "черево": з'явилося фото російського бойового корабля на подушці після удару морського дрона

Хто замінить Кадирова після його похорону: Кремль уже знайшов заміну. Названо три прізвища

Незабаром і його літак упаде: Путін знайшов заміну Пригожину. Скільки ще проживе "новенький"