Ціни на бензин на заправних станціях часто змінюються у бік підвищення, а в деяких регіонах, таких як Липецьк, Тула, республіки Чувашія, Татарстан, Марій Ел та Крим, надходять повідомлення про нестачу палива.

За даними Telegram-каналу Mash, у деяких регіонах, наприклад, у Липецьку, АІ-92 продається по 59 рублів за літр, а АІ-95 коштує 65 рублів. Повідомляється, що в Тулі на одній заправці продаж АІ-92 обмежувався лише купонами, АІ-95 - юридичним особам, а дизельного палива в наявності не було.

У Чувашії та прилеглих регіонах дизельне паливо продається по 80 рублів за літр. У Криму ціна АІ-95 складає близько 63-64 рублів за літр, а на деяких заправках зазначаються дефіцити дизпалива.

Якщо говорити конкретно про Крим, який окупували путінські окупанти, то російська влада продовжує брехати про те, що на півострові ніякого дефіциту палива немає і це нібито штучна проблема.

У Міненерго вважають, що дефіцит палива створено штучно, але визнають, що з бізнесом продовжуються зусилля щодо стабілізації ситуації. Вони очікують, що ціни на пальне повернуться до нормального рівня до кінця жовтня.

Однак не варто забувати про те, що російська влада на постійній основі брешуть не лише своєму народові, а й усьому світу. Тож якщо тема щодо дефіциту палива порушена, то це явно тривожний дзвіночок для росіян.

Читайте також:

Дві тарілки за раз – це не межа: рецепт справжнього гетьманського борщу від Євгена Клопотенка

Знову подорожчання: українців попередили про нові ціни на курятину та яйця

Це може статися до кінця осені: політолог розповів, коли не стане Путіна

Як правильно отримати електронну лікарняну: з'явилася інструкція від МОЗ