Керівник Чечні Рамзан Кадиров звинуватив у своєму отруєнні екс-міністра охорони здоров'я республіки Ельхана Сулейманова. Після цього Сулейманов зник безвісти, і це не пройшло повз людей, які перебувають у близькому і не дуже оточенні Рамзана Кадирова.

Докладніше про те, що Рамзан Кадиров знайшов винного у своєму отруєнні та наказав його покарати, інформує Telegram-канал "ВЧК-ОГПУ".

Згідно з джерелом, близьким до Кадирова, Сулейманова бачили востаннє у жовтні 2022 року. З того часу він не з'являвся в соцмережах, на роботі та в громадських місцях.

На думку джерела, Кадиров підозрює, що Сулейманов отруїв його. Це пов'язано з тим, що Сулейманов був одним із лікарів, які активно лікували Кадирова.

Сулейманов був рідкісним представником лезгинської національності серед Кадирова, що дуже нехарактерно для оточення Кадиров, де присутні виключно чеченці. Він також був висококваліфікованим лікарем, який працював у Німеччині та Москві.

У різних джерелах висловлюються припущення, що Сулейманова могли вбити. Дехто вважає, що його закопали живцем, що дуже характерно бандитському режиму Рамзана Кадирова та його методам взаємодії з ворогами.

Читайте також:

Відмова нирок у Кадирова: лікарі намагаються його врятувати, поки що він ще розмовляє

Кадирова вже не можуть врятувати: сім'я молиться та готується до похорону. Що пишуть ЗМІ

Він просто потонув: у Росії почався галас навколо високопосадовця Путіна