Усі пам'ятають, як напередодні вторгнення в Україну Президент Росії Володимир Путін у своєму зверненні до росіян заспокоював співвітчизників, що терміновики "не братимуть участі в "спеціальній військовій операції". Ось тільки коли в полон потрапляють 19-річні пацані, то стає зрозуміло, що словами Путіна "грош ціна".

І справді, ні для кого не секрет, що Росія мобілізує на війну в Україні всіх підряд.

І справді, у Головному управлінні розвідки МО України впевнені, що в Росії триває повноцінна мобілізаційна кампанія, яка щомісяця торкається близько 20 000 чоловіків.

Крім того, експерти вважають, що мобілізаційні заходи в Росії можуть посилитися у вересні-жовтні 2023 року, проте Кремль не оголошуватиме це публічно. У Кремлі бояться неприйняття мобілізації у суспільстві. Так, найнижчий рейтинг Путіна був якраз у вересні минулого року, коли було оголошено мобілізацію.

Днями в Мережу потрапило відео, де російський загарбник нещодавно хвалився, начебто б "захопив" БМП Bradley. Окупанти планували "відтягнути" техніку, але опинилися у полоні.

Передаємо привіт пану Зеленському... Зараз ми приженемо "мотолигу" і заберемо цю ху*ню. Загін Керч,
– хвалився окупант.

Проте радіти росіянам довелося недовго. Вже на наступних кадрах видно, що окупант, що так хвалився, і впевнено "передавав вітання" українському президенту, опинився в полоні. Він одразу почав скаржитися і скиглити, що "йому лише 19 років".

Читайте також:

У Путіна відмовить нога і зачіпається око: Зеленський розповів, яку область віддасть в обмін на вступ до НАТО

Кремль скоро розвалиться: важливий міністр Путіна втік до США і влаштувався водієм фури. Фото

Він побудував "Ноєв ковчег": у мережі показали яхту Путіна, на якій він сподівається врятуватися від арешту