Мало хто вже пам'ятає, але якийсь час тому кремлівський пропагандист Володимир Соловйов освідчувався в любові до "Ауді". Це були часи, коли він придбав собі динамічну, добре прохідну снігу Audi Allroad і брутально елегантний зі спортивним характером Audi А8 W12. А ось останнім часом знаменитий телеведучий став великим шанувальником "німців". Не дивно, що останнє рішення Mercedes-Benz дуже розлютило його.

Так, одним із останніх придбань зовсім небідного журналіста Володимира Соловйова є Mercedes-Benz Е-класу. Крім того, в автопарку журналіста стоять Mercedes-Benz R-class 500 4MATIC та легендарний, з масою нововведень флагман Mercedes-Benz S 600.

Саме тому Володимир Соловйов розлютився через рішення Mercedes-Benz відключити російських дилерів від фірмового програмного забезпечення, необхідного при ремонті і техобслуговуванні авто.

В ефірі своєї передачі він виступив із погрозами розорити німецького автогіганта, оскільки вважає, що тепер усі Mercedes у РФ відразу стали "небезпечними в управлінні".

Крім того, він назвав керівництво виробника "нацистською сволотою", яка нібито знищила свою репутацію через обмеження щодо росіян.

Читайте також:

"Давай-но вже закінчуй із цим...": що розповість Ердоган на особистій зустрічі з Путіним. Буде потужний ультиматум

Отримав ракету у відповідь: як ЗСУ атакували російський бойовий літак прямо над Чорним морем

Зайшов у під'їзд, а там – консьєржка з повісткою: українцям розповіли, чого чекати від мобілізації

На ньому немає живого місця після обстрілу, але він їздить: як виглядає пікап українських захисників на прізвисько "Франкенштейн"