Надійшла інформація про те, що російські військові, які перебувають у Чорному морі, загрожували цивільному кораблю, попереджаючи про можливість "втягування у війну" на території України. Військово-морська служба країни-агресора заборонила прохід до українських портів.

Публікація про це з'явилася у п'ятницю, 28 липня, на сторінках Державної прикордонної служби України у соціальних мережах.

Крім того, російські військові цікавилися, чи є на борту корабля зброя. Після цього було "для інформації" оголошено, що переміщення до українських портів "заборонено".

Російський військовий корабель попередив, що перевезення будь-якого вантажу на кораблях в Україну вважатиметься з боку Росії "потенційним транспортуванням військового вантажу".

Злочинці заявили, що країна, під прапором якої знаходиться судно, вважатиметься залученою до "конфлікту" на території України, натякаючи на те, що Росія завдаватиме ударів по цій державі.

До речі, що за судно і куди воно прямувало невідомо. Невідомо також, чому світова спільнота не робить жодних дій щодо Росії, оскільки ця подія демонструє, що Росія офіційно стала морським "піратом", який диктує всім поведінку у Чорному морі.

Читайте також:

Такого в Росії не пробачають: за що Пригожину відрізали палець на руці

Пригожина більше немає: хто тепер очолюватиме головорізів із "Вагнера"

"Їх вже не існує": Путін розповів, що сталося з "вагнерівцями" та ватажком Пригожіним