Не встигли в інтернеті все обговорити "передсмертний" стан глави Чечні Рамзана Кадирова, обуритися його раптовому "повстанню з пекла", як з'явилася нова приголомшлива новина - на війні в Україні загинув соратник голови Чечні Рамзана Кадирова ватажок загону кадировського спецназу "Ахмат".

Докладніше про ліквідацію соратника голови Чечні Рамзана Кадирова ватажка загону кадировського спецназу "Ахмат" інформує Telegram-канал Анатолій Штефан "Штірліц".

Цей командир і соратник голови Чечні Рамзана Кадирова, відомий під прізвисько "Великий" і який має звання "полковник", мав ім'я Євген Писаренко.

Фотографію знищеного ватажка загону "Ахмат" та соратника голови Чечні Рамзана Кадирова було надано захисником України, який відзначив успішну демобілізацію Писаренка.

РосЗМІ повідомляють, що соратник глави Чечні Рамзана Кадирова Євген Писаренко родом зі Ставропольського краю і був усунений у ході "спеціальної військової операції", яку весь адекватний світ називає війною в Україні. Подробиці ліквідації соратника глави Чечні Рамзана Кадирова не відомі.

Загалом у ході протистояння України та Російської Федерації у повномасштабній війні втрати противника значно зросли. І цифра продовжує збільшуватися щодня, і це ще ЗСУ не розпочали контрнаступ.

Читайте також:

Відмова нирок у Кадирова: лікарі намагаються його врятувати, поки що він ще розмовляє

Кадирова вже не можуть врятувати: сім'я молиться та готується до похорону. Що пишуть ЗМІ

Він просто потонув: у Росії почався галас навколо високопосадовця Путіна