Ядерна зброя для Росії фактично останній важіль тиску на світ, який намагається заступити за Україну і допомогти перемогти російського агресора. Однак ядерна зброя є не тільки у Росії, що свідчить про противагу тим силам, які є у РФ. І це ж шалено бісить все вище керівництво Росії, зокрема, заступник голови Ради безпеки РФ Дмитра Медведєва, для якого всякі "червоні лінії" і "червоні кнопочки" дуже важливі.

Саме тому Дмитро Медведєв дуже неадекватно відреагував на прагнення Польщі розширити співпрацю з НАТО щодо ядерного стримування та взяти участь у програмі Nuclear Sharing. Про це Дмитро Медведєв у серцях заявив пропагандистському ТАСС.

Таким чином, Дмитро Медведєв вважає, що ініціатива Польщі означає одне - на радість "всіх божевільних" ядерну зброю буде застосовано.

"З урахуванням того, що в польському керівництві сьогодні зібрано лише патентовані дегенерати, прохання про розміщення в Польщі ядерної зброї загрожує лише однією. Така зброя буде застосована", - зазначив Дмитро Медведєв.

Крім того, Дмитро Медведєв вкотре пригрозив керівництву Польщі розправою. Зокрема, президент Адже Дуда, прем'єр-міністр Матеуш Моравецький та голова правлячої партії "Право і Справедливість" Ярослав Качинський, на думку Дмитра Медведєва, "зникнуть".

"Є в цьому і позитивна сторона. Зникнуть усі Дуди, Моравецькі, Качинські та ін. Нечисть. Ну й інші зникнуть, на жаль…", - заявив Медведєв.

Варто зазначити, що Польща хоче розмістити ядерну зброю як стримуючий фактор у відповідь на надання ядерної зброї Росією Білорусі.

Читайте також:

Арешт найвідомішого путінського генерала Суровікіна: що відомо на сьогоднішній день

Удар по Путіну: Китай раптово підтримав визволення Криму

"Від щасливих українців": у мережі показали надгробок для могили Путіна