Укрпошта, національний поштовий оператор України, оголосив про підвищення тарифів на відправку поштових відправлень з 1 липня.

Відповідно до повідомлення прес-служби "Укрпошти", розісланого у п'ятницю, 30 червня, нові тарифи "Укрпошти" діятимуть як для внутрішніх, так і для міжнародних відправлень. Докладніше про нові тарифи "Укрпошти" інформує finance.ua.

Повідомляється, що вартість відправок через послугу "Укрпошта Експрес" збільшиться в середньому на 10 гривень для відправлень усередині однієї області та на 8 гривень для відправлень по всій країні.

Тарифи на послугу "Укрпошта Стандарт" також будуть збільшені, середнє підвищення становитиме 7 гривень для відправлень усередині України та 10 гривень для відправлень у межах однієї області. Раніше вартість доставки Україною для відправлення вагою до 1 кг становила 35 гривень, після перегляду тарифів вона збільшиться до 42 гривень.

Крім того, буде внесено зміни до вартості інших послуг "Укрпошти". Вартість послуги "Укрпошта Документи" та вартість кур'єрського паркану або доставки збільшаться на 5 гривень. Також буде переглянуто вартість доставки "Укрпоштою" "дрібних рекомендованих пакетів" на всі зони та на доставку посилок до 7 країн Близького Сходу, таких як Алжир, Афганістан, Катар, Кувейт, Оман, Саудівська Аравія та Туніс. Ці зміни становитимуть 10% від поточних тарифів "Укрпошти" та є результатом зовнішніх факторів.

Таким чином, з 1 липня клієнти «Укрпошти» мають бути готовими до змін у вартості відправлення поштових відправлень як усередині країни, так і за її межі.

Читайте також:

Торкнеться всіх українців: Укрпошта попередила про зміни у надсиланні посилок

Футболка з котом Буданова та нова марка: Укрпошта показала нові круті сувеніри. Будуть черги

Про це мріяли мільйони: Укрпошта запроваджує нову послугу. Деталі