Цілком імовірно, що командувач військово-космічними силами Росії генерал Суровікін перебуває за ґратами.

За інформацією різних російських пабліків, Суровікін нібито знав про підготовку заколоту Пригожина і підтримував його плани щодо повалення верхівки міністерства оборони РФ.

"Вчора ввечері головнокомандувача Повітряно-космічними силами генерала Сергія Суровікін було затримано і доставлено до СІЗО "Лефортово".

Також не вдалося уникнути проблем із законом його заступнику – генерал-полковнику Андрію Юдіну.

Суровікін був проінформований про «військовий переворот», що готується, і всіляко сприяв його реалізації. Тепер, коли "марш справедливості" провалився, Суровікіна хочуть закликати до відповіді", - пише Телеграм-канал "Досьє шпигуна", посилаючись на власні джерела.

Тим часом, як уже повідомлялося, минулого вівторка Путін особисто подякував і нагородив силовиків, які "надали відсіч" Пригожину та його найманцям.

Щоправда, як відомо, насправді російські військові жодного опору не чинили, пускаючи вагнерівців у всі населені пункти шляхом їхнього прямування до Москви.

Путін також вирішив не притягувати до відповідальності ні Пригожина, ні його бойовиків за те, що вони знищили російський літак та кілька гелікоптерів разом із екіпажами.

При цьому Путін визнав, що вагнерівці фінансувалися за рахунок російського бюджету.

Читайте також:

І це лише початок: у США розповіли, що Пригожин справді приготував для Путіна

Російський продюсер Пригожин вирішив змінити прізвище через витівки свого однофамільця

Жданов розповів, яка найважливіша людина стоїть за Пригожиним і переворотом: вона найближча до Путіна