Ніхто не заперечуватиме, що зараз багато людей бажають смерті російському президенту Володимиру Путіну. Ще б пак, чи не щодня з'являються новини, як різні люди, зокрема видатні представники російської та світової культури, говорять про те, що вони моляться за смерть Путіна і щодня його проклинають. Більше того, в Мережі навіть хочуть створити вудуїстський флеш-моб, який наблизив би цю смерть. А в Україні вірять, що бажане можна наблизити якимось матеріальним уособленням смерті Путіна.

Так, у Мережі з'явилося фото "могили" Путіна.

Повідомляється, що "похорон" Путіна відбувся на Київщині у місті Ягодин. Там з'явився навіть надгробок.

На ньому вибили портрет "директора" Росії та залишили підпис.

"Володимиру Володимировичу від щасливих українців", - написано на пам'ятнику.

Нагадаємо, що начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов неодноразово заявляв, що російський диктатор Володимир Путін хворий на рак і незабаром може померти.

При цьому нещодавно голлівудський режисер Олівер Стоун проговорився, що Путін перехворів на рак - це було і залишається першим і єдиним публічним свідченням людини, яка особисто спілкувалася з російським президентом і може знати це від неї самого або від його близького оточення. Олівер Стоун взяв серію інтерв'ю у Путіна у 2015 році, а потім випустив документальний фільм про нього на каналі HBO. Однак і за словами Стоуна, рак у Путіна був давно, і він вилікувався.

Читайте також:

Це тримали в таємниці: Захід під час бунту Пригожина просив Україну не бити Путіном

Російський продюсер Пригожин вирішив змінити прізвище через витівки свого однофамільця

Жданов розповів, яка найважливіша людина стоїть за Пригожиним і переворотом: вона найближча до Путіна