Футбольний світ ледве встиг попрощатися з колишнім гравцем «Андерлехта» Стефаном Демолем, який помер від зупинки серця, як стало відомо, що серцевий напад забрав життя ексфорварда Седрика Русселя, повідомляє hln.be.

Відомому нападникові було 45 років.

Серцевий напад стався у Русселя на терасі кафе у бельгійському Монсі. Медики, які прибули на місце, проводили реанімаційні заходи протягом години, але врятувати спортсмена не вдалося.

Відомо, що Седрік Руссель виступав за Ковентрі в 1999-2001 роках, де встиг пограти з Роббі Кіном. Також Руссель грав за Вулверхемптон в Англії, чимало провів на батьківщині (Гент, RAEC Монс, Зюлте Варегем, Ватерлоо та ряд інших клубів).

Седрік Руссель у складі "Монсу" у 2003 році з 22 голами ставав найкращим бомбардиром чемпіонату Бельгії.

Заносило його і в Росію - з 2004 по 2006 роки Руссель був гравцем Рубіна, але постійно вирушав в оренду. Загалом він провів за "Рубін" шість матчів у Російській прем'єр-лізі та забив один м'яч за цей час.

"Ковентрі Сіті" глибоко засмучений звісткою про смерть нашого колишнього нападника Седрика Русселя у віці лише 45 років. У 1999-2001 роках Седрік провів за "Скай Блюз" 43 матчі, забивши 11 голів. Ми висловлюємо співчуття його родині та друзям у цей дуже сумний час", - повідомила команда у "Твіттері".

Читайте також:

Військовий переворот у Росії: терміново закривається Москва, війська риють окопи, місто готується до руйнувань.

"Путину на стіл кладуть тотальну брехню": ватажок "вагнерівців" Пригожин розповів про крах Кремля

Ідуть німецькі танки Leopard: в Україну прибуде чергова сильна партія. Що відомо