Державний ПриватБанк опублікував нові правила щодо обміну іноземної валюти та прийому купюр.

Докладніше про те, що ПриватБанк попередив про обмеження щодо обміну валюти, інформує сайт today.ua.

Згідно з новим регламентом ПриватБанку, ПриватБанк відмовляється від прийому сильно зношених або пошкоджених банкнот як платіжний засіб або валюту для обміну. Разом з тим будь-які інші купюри, у тому числі з незначними пошкодженнями або випущені в минулих роках, ПриватБанк прийматиме без обмежень у касах ПриватБанку та обмінних пунктах ПриватБанку.

У ПриватБанку повідомили, що ПриватБанк врахував усі вимоги, встановлені Національним банком України щодо прийому та обміну валюти. Тепер ПриватБанк дотримуватиметься виключно цих вимог. Проте всі купюри прийматимуться ПриватБанком тільки в тому випадку, якщо вони будуть підтверджені детекторами автентичності або лічильниками.

Отже, ПриватБанк прийматиме будь-які купюри, які не містять ознак підробки та не мають суттєвих пошкоджень, а також ПриватБанк прийматиме купюри будь-якого номіналу, випущені у будь-який рік. Однак, якщо банкнота сильно пошкоджена, ПриватБанк залишає за собою можливість відмовити в прийомі купюри.

Таким чином, нові правила ПриватБанку врегулювали умови обміну та прийому валюти, забезпечуючи гладке функціонування ПриватБанку та якісне обслуговування клієнтів ПриватБанку.

Читайте також:

Приватбанк повернув важливу функцію у своїх терміналах. Цього довго чекали

Будьте готові: Приватбанк підвищує тарифи. Кого це торкнеться

Торкнеться мільйонів українців: ПриватБанк розповів про нові зміни