Конфлікт між Пригожиним та Шойгу продовжує нарощувати оберти. Тепер Євген Пригожин, ватажок "Вагнера" ​​і колись близький соратник президента Російської Федерації Володимира Путіна, заявив, що офіційні дані про перебіг бойових дій на Донбасі не відображають реальної ситуації.

Детальніше про новий ступінь конфлікту між "Вагнером" Євгенією Пригожиним та Міністерством оборони Російської Федерації в особі Герасимова та Шойгу інформує УНІАН.

Пригожин зазначив, що Путіну брешуть і що на стіл президента несуть лише "безсовісний п*здеж". Пригожин також додав, що під час захоплення Бахмута воєнкори мали доступ на передову для того, щоб вони могли бачити реальну ситуацію, але зараз нікого туди не пускають через те, що там відбуваються серйозні проблеми для російської сторони.

За словами ватажка "Вагнера" ​​Пригожина, Шойгу та Герасимов, вищі чини Міністерства оборони Російської Федерації використовують тактику жахливої ​​брехні, щоб викликати довіру до своїх слів. Пригожин упевнений, що вони саме цим і займаються, перекручуючи реальну ситуацію на фронті та замовчуючи колосальні проблеми перед президентом Російської Федерації Володимиром Путіним.

Таким чином, Пригожин висловив свої сумніви в офіційних заявах Міністерства оборони Російської Федерації, які ретранслює у публічній площині президент Російської Федерації Володимир Путін, про перебіг бойових дій на Донбасі. Пригожин вважає, що президент Російської Федерації Володимир Путін не отримує правдивої інформації про реальну ситуацію на фронті.

Читайте також:

Кримський міст у потужному диму: окупанти у паніці. З'явилися подробиці

Йдуть німецькі танки Leopard: в Україну прибуде чергова сильна партія. Що відомо

Китай обвів Путіна навколо пальця: творці "Кинджалів" зливали всю інформацію про ракети