Ополченці Росії, більш відомі як Легіон "Свобода Росії", партизани й ті, хто прагне звільнити РФ від путінського режиму, здійснили чергову вилазку на територію Білгородщини. На даний момент бої з путінськими військами відбуваються у Новій Таволжанці Шебекинського району, а також йде відпрацювання артилерією щодо російських військових у Грайворонському районі.

Докладніше про перебіг бойової операції російських партизанів на території Росії інформує Telegram-канал Легіон "Свобода Росії".

Повідомляється, що бійці Легіону "Свобода Росії" здійснили черговий рейд на Білгородщину, щоб провести розвідку боєм. Ранок п'ятниця, 2 червня, розпочався з повідомлення від Легіону "Свобода Росії", в якому було показано танк Легіону "Свобода Росії" в селі Нова Таволжанка, та заява Легіону "Свобода Росії", що боротьба за незалежність Росії від Путіна триває, та Білгородщина знову зустрічає своїх визволителів.

Також Легіон "Свобода Росії" показав кілька відео з боями, що ведуть проти військових формувань Російської Федерації. Зокрема, Легіон "Свобода Росії" продемонстрував роботу своєї артилерії у Грайворонському районі Білгородської області.

"Знищено забезпечення й особовий склад противника, виведено з ладу кілька одиниць техніки. Путінські війська розбігаються посадками та житловими будинками, але наші коригувальники знаходять їх і там", - підкреслили ополченці Легіону "Свобода Росії".

Читайте також:

Від тривоги до удару лише кілька хвилин: українцям розповіли, що запускає Росія

Путін буде в ударі: військовий експерт розповів, що відбувається у Кремлі

Лукашенко вже шкодує, що Путін раніше не напав на Україну. Ось що він розповів