Вже з 1 червня 2023 року фінансова установа ПриватБанк запроваджує підвищення вартості деяких тарифних пакетів для фізичних осіб-підприємців (ФОП) та бізнесу.

Докладніше про те, клієнти яких тарифів ПриватБанку зіткнуться з підвищенням цін, повідомляє The Page.

Повідомляється, що ПриватБанк обґрунтовує своє рішення ускладненням кон'юнктури на ринку та запровадженням відповідної комісії до загальнодержавної системи електронних платежів.

Стандартний тариф ПриватБанку «Бізнес Старт» тепер зросте до 150 грн на місяць для підприємців та до 225 грн для юридичних осіб (зі 125 грн та 175 грн відповідно). Комісія за перекази ПриватБанку до інших банків тепер складе 5 грн і додатково 10 грн при переказі від 100 тис. грн через ПриватБанк. Крім того, стандартна комісія ПриватБанку за валютообмін становитиме 0,2% від суми угоди.

Тариф ПриватБанку «Базовий» коштуватиме 10 грн за комісію за перекази ПриватБанку в інші банки, а за переказ понад 100 тис. грн додатково доведеться заплатити 10 грн ПриватБанку. Стандартна комісія ПриватБанку за валютообмін збільшиться до 0,3% від суми угоди, яка була здійснена через ПриватБанк.

Тариф ПриватБанку для групи фізичних осіб-підприємців тепер залежатиме від їхньої категорії, а комісія ПриватБанку за перекази в інші банки стане 5 грн при переказах до 100 тис. грн і додатково 10 грн при переказі від 100 тис. грн.

Тариф ПриватБанку «Бізнес комфорт» збільшить комісію для ПриватБанку за перекази в інші банки до 3 грн, а додаткові 10 грн при переказі від 100 тис. грн. Стандартна комісія ПриватБанку за валютообмін складе 0,15% суми угоди.

У свою чергу тариф ПриватБанку «Бізнес ПРО» зменшить комісію за перекази ПриватБанку до інших банків до 1 грн, а додатково 10 грн нараховуватиметься при переказі від 100 тис. грн. Стандартна комісія ПриватБанку за валютообмін складе 0,1% суми угоди.

Тарифи "ІТ Expert", "Інкубатор", "ОСББ", "Медустанови", "Для благодійних організацій" та "Для бюджетних організацій" не будуть змінені.

Слід зазначити, що клієнти ПриватБанку у будь-який час можуть змінити свій тарифний пакет ПриватБанку у веб-версії ПриватБанку або додатку «Приват24 для бізнесу». Це перша зміна тарифів ПриватБанку за останні два роки у контексті досягнення прибутковості та покращення якості послуг компанії ПриватБанк.

Читайте також:

Торкнеться мільйонів українців: ПриватБанк розповів про нові зміни

ПриватБанк запустив новий сервіс: як переказуватимемо гроші

Чи не встигли зняти гроші? Приватбанк почне блокувати рахунки. Банкомат уже не допоможе. Що потрібно знати