Український мобільний оператор "Київстар" підвищив вартість тарифів лінійки "LOVE UA". Абоненти отримають більше наповнень та можливостей, але ціни помітно зросли.

Пресслужба Київстару поінформувала, що зміни торкнуться таких тарифів лінійки: "LOVE UA Світло", "LOVE UA Пісня", "LOVE UA Сила" та "ВСЕ РАЗОМ Сила". Залежно від обраного тарифу абонплата складає від 190 до 330 гривень на місяць. Раніше абоненти сплачували від 150 до 275 гривень.

Найдорожчими в цій лінійці є тарифи "LOVE UA Сила" та "ВСЕ РАЗОМ Сила". Саме користування ними коштуватиме 330 грн. Проте в останньому є додаткові послуги – домашній інтернет, доступ до "Роумінгу як вдома" та платформи кіно та телебачення "Київстар ТВ".

Для тих абонентів, які хочуть зробити свій тариф доступнішим, Київстар пропонує опцію "Суперсила економія". З її допомогою можна знизити абонплату тарифу "LOVE UA Пісня" до 140 гривень на місяць, а в тарифі "ВСЕ РАЗОМ Сила" зберегти невитрачені гігабайти інтернету на потім.

Нагадаємо, що в лінійці тарифів LOVE UA є додаткові послуги, які абоненти можуть обрати самостійно без додаткових витрат:

  • високошвидкісний дротовий інтернет від "Домашній інтернет від Київстар" або можливість підвищення швидкості до 1 Гб/сек.;
  • "Київстар ТВ" з доступом до більш ніж 320 телеканалів та відеобібліотеки, яку можна переглядати з будь-якого пристрою;
  • підтримка Фонду "Повернися живим" – 50 гривень з кожного платежу за тариф буде передано на підтримку Збройних Сил України;
  • SIM-карта для планшета чи другого телефону;
  • 100 хвилин на дзвінки на будь-які номери в Україні чи за кордон, а також безліч інших додаткових опцій, що розширять можливості тарифного плану.

Читайте також:

У Київстарі розповіли, як поєднати кілька тарифів в один за 200 гривень на місяць

Київстар, lifecell та Vodafone порадували українців низькими тарифами

Київстар полегшив життя українцям: тепер не треба йти до магазину