Протягом останніх років Президенту Росії Володимиру Путіну приписують найрізноманітніші захворювання, серед яких хвороба Паркінсона та онкологія. Ще б пак, у суспільстві неодноразово звертають увагу на різноманітні симптоми - від нерухомої руки до підозрілого кашлю. При цьому в Кремлі відчайдушно переконують, що їхній 70-річний президент РФ здоровий.

Стало відомо, що президент Російської Федерації Володимир Путін має "проблеми з надмірним вживанням наркотичних засобів". Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов в інтерв'ю блогеру Сергію Іванову.

Глава розвідки припустив, що Путін міг вживати наркотики спочатку тільки як знеболювальне, проте зараз вони йому потрібні, щоб не чувструвати себе на публіці "дуже засмученим" та "абсолютно пригніченим".

"Я сподіваюся, що цій людині залишилося жити не так вже й багато", - зазначив Буданов.

Начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов також додав, що голова російської ПВК "Вагнера" ​​Євген Пригожин може здобути перемогу у внутрішньому протистоянні в Росії. Крім того, Буданов ствердно ствердив на запитання, чи можуть Путіна усунути "табакеркою" (відсилання на вбивство російського імператора Павла I, якого забили золотою табакеркою) і встановити в Росії новий режим.

Зазначимо, що згоден із Будановим і російський політолог, колишній професор Московського інституту міжнародних відносин, у якому готують розвідників та дипломатів Валерій Соловей. Нещодавно він заявляв, що Володимир Путін вживає дуже сильні стимулятори через погіршення стану здоров'я. За його словами, лише так можна пояснити , чому очі російського диктатора Володимира Путіна сяють, а "мозок не встигає за мовою".

Соловей також стверджує, що Путін вживає наркотики, щоб не виглядати на публіці зовсім кволим, болючим і "цілком пригніченим".

"Коли він виступає на публіці, як кажуть молоді люди, "на швидкому" - дуже сильних стимуляторах", - сказав він.

Читайте також:

Щось відчуває: Путін наказав відбирати у росіян цигарки та льодяники. ЗМІ розкрили дивні деталі

Це вже кінець: Пригожин заявив, що ЗСУ майже повністю знищили "Вагнер"

Це вже поразка: Китай розлютився на Путіна через "Кинжал", який збила Україна