Білоруський диктатор Олександр Лукашенко, який з'явився на параді в Москві 9 травня 2021 року, викликав у багатьох занепокоєння своєю поведінкою, яка вказувала на проблеми зі здоров'ям у Лукашенка.

Докладніше про те, що ж відбуватиметься з Лукашенком, інформує Главред, посилаючись на заяви екс-міністра культури Білорусі, опозиційного політика Павла Латушка.

Та й сам зовнішній вигляд у Лукашенка був явно не найкращим, і Лукашенко навіть не зміг пройти кількасот метрів до місця покладання квітів. На руці в Лукашенка був помічений бинт. Латушко заявив, що не знає, де знаходиться Лукашенко та який стан здоров'я Лукашенка.

"У нього (Лукашенко - ред.) справді проблеми зі здоров'ям... Ми вперше за 29 років побачили, що на головному у його розумінні заході він не виступає публічно і не сказав навіть слова, проходячи до автомобіля", - заявив Латушко.

За словами опозиціонера, проблеми Лукашенка пов'язані з ногами, оскільки Лукашенко був єдиним гостем Кремля, якому довелося попросити транспорт охорони Путіна, щоб перейти на Червону площу. Латушко також стверджує, що у Лукашенка проблеми з хребтом, які разом із проблемами з колінним суглобом роблять стан Лукашенка критичним.

Хоча деякі чутки пов'язують стан Лукашенка із COVID-19 та грипом, Латушко спростовує цю інформацію, вказуючи на те, що Путін не допустив би Лукашенка на близьку відстань, якби він справді був інфікований.

Після параду Перемоги Лукашенко і справді не з'являвся ні публічно, ні кулуарно. Це може говорити про те, що Лукашенко справді хворий і зараз перебуває на лікуванні.

Читайте також:

"Він був разом із нами": у Путіна пояснили, чому Лукашенко раптово зник після параду

Лукашенку з параду забрала реанімація. Чим його почастував Путін на день перемоги?

Лукашенко терміново зібрав силовиків, заявивши про серйозну небезпеку. Щось відчуває