Ось уже кілька днів у російському суспільстві жваво обговорюються удари дронами по Кремлю та вибухи енергетичних об'єктів у різних частинах Росії. За словами Михайла Подоляка, саме таким чином може готуватись масштабний терористичний акт у Росії, щоб у всьому звинуватити ЗСУ. З чиновником погоджується і таролог Наталія Борисенко.

Так, жінка заявила, що Росія найближчим часом може здійснити терористичні акти на своїй території. Вони можуть імітувати навіть захоплення заручників. Про це пише Главред .

Такі провокації Кремль, швидше за все, може влаштувати на північному кордоні України. При цьому він може застосувати російських окупантів, які переодяглися у форму ЗСУ.

Найжахливіше те, що, за словами Наталії Борисенко, внаслідок подібних терористичних актів може бути багато жертв.

"Це вже було неодноразово. Вони вже це пробували і в них нічого не вийшло. Вони робитимуть щось інше. Має статися щось серйозне з багатьма жертвами. Це відбуватиметься тривалий час — протягом цього місяця найближчі 20 днів", - сказала Борисенко.

Крім того, за словами Борисенка, російські спецслужби планують серію терактів з мінуванням та вибухами житлових будинків, лікарень та шкіл у російських населених пунктах. А також завдання ракетно-бомбових ударів по місту Білгороду або одному з міст Криму.

Нагадаємо, що восени 1999-го року подібне в Росії вже траплялося – у розпал непопулярної на той час другої чеченської війни раптом сталася серія вибухів житлових будинків у Волгодонську, Москві та Буйнакську, які Кремль – і тодішній прем'єр Путін – використали для підвищення популярності війни проти Ічкерії.

Читайте також:

Оце сюрприз: виявляється, на потяги Укрзалізниці можна оформити 10% знижки. Але не всі цим користуються

Податки на квартиру: українців попередили про важливу дату. Що потрібно знати

Порядок денний можуть вручити через родичів: юрист розповів головні нюанси