Коти і кішки завжди були якимись магічними і тотемним тваринами. Ще древні люди вважали, що і кіт, і кішка зможуть захистити їх житло від різних духів і інших аномальних явищ. Ці домашні тварини проживали в будинку і направляли всі свої сили на створення в будинку затишку і гармонії. Прикро, що багато сучасних людей хочуть хоч на мить стати знаменитими, навіть якщо це відбудеться шляхом заподіяння умисного шкоди здоров`ю своєму коту або кішці.

Так, в Мережі є багато різних відео з товстими котами або кішками.

Наприклад, найтовстіша кішка у світі проживала в Австралії, і її господар заявляв про вагу своєї вихованки, який дорівнював 21,3 кг.

А от Мяу з Нью-Мехіко важив близько 18 кг і саме це призвело до загибелі пухнастика, яке сталося в 2012 році.

Ще один рекордсмен серед товстих котів і кішок - Тулле, який проживає на території Данії. Його вага понад 19 кг. Відомо, що у Тулле немає сил вести активний спосіб життя і полювати на якихось дрібних гризунів. Товстун просто цілими днями лежить біля телевізора і нагадує скоріше рудий пуф, ніж живу істота. При цьому крім ліні і обжерливості у кота немає інших патологій.

У Мережі розповіли історію ще одного товстунчика, якого господарі перегодовували ласощами та нездоровою їжею. Наразі тварина важить стільки ж, скільки середньостатистичний п'ятирічний хлопчик – понад 18 кіло.

За даними Richmond Animal Care and Control, центру порятунку тварин у Річмонді, штат Вірджинія, США, Патчіса посадили на дієту, щоб знизити його гігантську вагу.

Притулок опублікував допис у Facebook, де йшлося про пошук нового господаря товстому коту, який став вірусним.

"Патчіс дотримується особливої дієти, плану вправ і дуже солодкий. Також його кастрували, перевірили та чипували. Поки що ми захоплюватимемося його славно-ненажерським тілом!" - йшлося у повідомленні.

Читайте також:

Діди додавали цей засіб у кожну лунку: старовинний секрет багатого врожаю картоплі

Дві тисячі на дорослу та три - на дитину: українцям розповіли, як отримати виплату

Вже не знають, як лікувати: у Росії розповіли про напад Путіна, основні ліки не діють