Про здоров'я президента Володимира Путіна давно ходять цікаві чутки, згідно з якими кремлівський диктатор має неоперабельний рак, і час триває на місяці. Зрозуміло, стільки горя принести Україні та українцям та залишитися безкарним – виявилося неможливим. Відомо, що лікування не приносить успіхів, а тепер так і стало відомо, що Путіну скасували єдиний препарат, який хоч якийсь позитивний вплив мав хворобу, що прогресує.

Докладніше про це інформує Telegram-канал Генерал СВР і повідомляє, що лікарям довелося відмінити основний препарат, а це означає, що подальша терапія під великим питанням

"Лікарі скасували президентові новий препарат, який тільки призначили, припустивши, що проблеми, які виникли у вівторок увечері, могли бути побічною дією цих ліків. Під питанням нова стратегія лікування онкології у Путіна, оскільки скасований препарат мав бути в основі терапії", - йдеться у повідомленні.

Джерело вважає, що стан Путіна погіршується, і з цим упоратися практично неможливо.

"Як кажуть лікарі, зволікати не можна (…) Найближче оточення президента всерйоз стурбоване як його станом здоров'я, так і можливістю утримувати владу, якщо Путін не зможе особисто керувати країною і приймати рішення", - додали на каналі.

Читайте також: