Коли в Туреччині стався потужний землетрус, який забрав десятки тисяч людських життів, багато хто почав говорити, що ось він - здійснилося передбачення Ванги. Нібито болгарська відання вже давно передбачила на 2023 рік катастрофу всесвітнього масштабу, яка переверне історію людства. Однак, у пророкуваннях Ванги також були сильна посуха, цунамі і навіть вогняні іскри в небі - чи то комета, чи то метеоритна атака. Останнє явище днями схоже, що накрило Росію.

Так стало відомо, що в Забайкальському районі біля селища Рудник Абагайтуй під час природної пожежі виникло вогняне торнадо.

Місцеві мешканці зняли торнадо на відео. На кадрах можна побачити вогняний вихор, що переміщується степовою місцевістю.

"Відео потрібно показати всьому Забайкаллю, щоб люди дізналися, якими страшними можуть бути пожежі. У такому смерчі вогонь, як у горні, все спалює, все пожирає, і зупинити його неможливо жодними методами", - розповів очевидець.

Тамтешнім рятувальникам, мабуть, відібрало мову побаченого, адже очевидець стверджував, що такий вогонь нібито пожирає все на своєму шляху, а зупинити його нереально.

До речі, російські МНС зазначають, що прес-служба МНС не змогла прокоментувати інформацію про вогняний смерч. Загасити вогонь рятувальники змогли лише вранці 2 квітня.

Згодом голова Забайкальського району Олександр Мочалов підтвердив факт пожежі та зазначив, що внаслідок пригоди будівлі чи люди не постраждали.

Зазначимо, що останніми днями у влади 75-го регіону дуже додалося клопоту. Так, сильний штормовий вітер призводить до того, що майже будь-яка пожежа легко і швидко може поширитися на велику територію і загрожуватиме населенню. В надії обдурити мешканців регіону та полегшити затримання порушників заборони на розпалювання багать чиновники збільшили розмір винагороди за інформацію про винуватців загорянь. Крім того, доводиться займатися наслідком розливу річок. Від великої землі зараз відрізано 11 муніципалітетів Забайкалля.

Читайте також:

Як таке вам? Відомого українського боксера після перемоги у рингу змусили прибрати прапор України

Щоб поклонялися: Паша Мерседес увічнив свій образ на стінах Лаври. Фото

Збирай валізи, їдь до Путіна: у Паші "Мерседеса" відібрали ключі від головного храму