Другий день поспіль чорні каблучки з'являються в небі над Москвою та Підмосков'ям.

Так, 27 березня, над Москвою всі помітили дивне кільце із чорного диму. Воно повільно підіймалося нагору над житловими будинками російської столиці.

Деякі очевидці повідомляли, що кілець було кілька. Влада щойно могла, заспокоювала наляканих москвичів, що це нібито результат різких вихлопів котелень, чи підприємств. Втім, переконливого пояснення дивним явищам у небі над РФ поки що не надав ніхто.

"Вчора спостерігали величезне графенове кільце в Строгіно. Ні від кого жодних пояснень не досягнеш. А сьогодні таке ж кільце спостерігали в Підмосков'ї біля сміттєзвалища в Тимоховому. Нам страшно. Що це було?!» – скаржаться москвичі у соцмережах.

Зазначимо, що секрет виникнення "димового кільця" у Строгіному так і залишиться, схоже на таємниця. Є, щоправда, припущення, що вчорашнє кільце над Москвою пояснюється вихлопом із міських котелень, у яких могла накопичитися сажа. Експерти кажуть, що не розвіявшись в атмосфері, такий дим набуває кільцеподібної, петлеподібної форми і дрейфує по небу, створюючи враження вікна або порталу в "інший світ".

Ще одна версія появи "чорного кільця" над Строгіним, полягає в діяльності військових. Так, очевидці помітили росгвардійців на вежі, які проводили навчання.

"Вони у якійсь військовій формі вибухи проводять. Це ось від них було", - розповіла журналістам мешканка району Строгіно.

А ось звідки з'явилося загадкове кільце у Підмосков'ї, вже вдалося встановити. Більше того, момент утворення обручки вдалося зняти на відео.

Передбачувано виявилося, що побачене в небі незвичайне явище не має жодного відношення до містики.

"Ось він пішов гриб, дивіться який. Це від підірваної гранати під час гри у страйкбол. Зараз хтось подумає дивлячись з боку, що інопланетяни відвідали нашу планету. Але це лише шумова граната пішла таким гарним кільцем. Відлітає, як ведмедик олімпійський ", - йдеться у відео, що з'явилося у Мережі.

До речі, щось подібне вже раніше знімали у Росії. Так, у жовтні 2009 року очевидці сфотографували хмарне кільце, яке зависло над московською кільцевою автомобільною дорогою між Волоколамським та Новоризьким шосе. У Гідрометцентрі тоді зрозумілих пояснень не дали і лише сказали, що хмари часом можуть набувати найхимерніших форм.

Читайте також:

Вимкнення світла: у 8 регіонах вводяться обмеження, будьте готові

Росіяни вже всерйоз бояться ударів по Москві - сталося щось серйозне

Не стало зірки фільму "Свій серед чужих, чужий серед своїх". Багато хто запам'ятав цю роль

Потужна "бавовна" у Мінську! Лукашенка у паніці. З'явилось перше відео. Дійшло і до Білорусі