Рік повномасштабної війни змусив українців викреслити з життя багато планів: тепер замість купівлі товарів для довгоочікуваного ремонту у новій квартирі всі ми стали купувати лише найнеобхідніші продукти, які допоможуть банально вижити. Оскільки багато товарів подорожчали вдвічі, то не дивно, що все більше покупців шукає товари зі знижками. На тлі решти рітейлів у цьому питанні виділяється мережа "АТБ".

Стало відомо, що мережа супермаркетів "АТБ" пропонує українцям оформити платіжні картки, якими можна розраховуватись за продукти та при цьому непогано економити. Оформити картку можна в одному із чотирьох топових українських банків.

Так, Райффайзен Банк станом на сьогодні вже видав понад 720 тисяч таких карток, А-Банк – понад 115 тисяч, Укргазбанк менше – 4 616 одиниць. В Ощадбанку 1,8 млн карток емісії, що діє, переходять у статус кобрендингу.

Маючи платіжну картку АТБ, покупці супермаркету можуть отримувати ексклюзивні знижки під час різних акцій, а також постійну знижку на всі товари. Асортимент акційних пропозицій змінюється кожні 1-2 тижні.

важливо!

  • У разі оплати карткою надається постійна додаткова знижка 5% навіть від встановленої акційної ціни.

Крім того, виключно для власників платіжних карток "АТБ" стартувала акція "Міцні знижки". Вона передбачає щоп'ятниці, суботи та неділі протягом майже місяця особливі акційні знижки до 50% при сплаті в супермаркетах мережі платіжною карткою від банків-партнерів.

"Міцні знижки в "АТБ"" діятимуть до 9 квітня 2023 року, тому ще є час встигнути оформити картку та скористатися унікальними пропозиціями.

Замовити картку можна особисто в будь-якому відділенні банків-партнерів, з паспортом та ІПН.

Також за кілька хвилин її можна самостійно оформити онлайн у мобільному додатку Raiffeisen Online, ЕкоБанк (Укргазбанк), Аbank24 або за допомогою чат-бота месенджера Ощадбанку. У цьому випадку для ідентифікації використовується мобільний додаток "Дія" або цифрові фото документи.

Додаткові переваги платіжної картки АТБ

Крім можливості отримувати спеціальні знижки в АТБ, ця карта дозволяє:

  • отримувати пенсію, заробітну плату, соціальну допомогу, стипендію та інші виплати;
  • поповнювати рахунок готівкою в терміналах EasyPay, City24;
  • знімати кошти у банкоматах будь-якого банку України без комісій;
  • переказувати кошти з карток будь-яких банків;
  • купувати товари в Україні та за кордоном.

Читайте також:

Виплачуватимуть щомісяця: які доплати чекають на пенсіонерів

Долара по 40 гривень уже не буде: експерт розповів, до чого готуватися у квітні

Дадуть гроші на розвиток свого бізнесу у селі. Кого з українців це торкнеться