Українцям не можна розслаблятися щодо повітряних тривог, оскільки ворог не спить і готується завдати чергових ракетних ударів і запустити дрони. Більше того, планується одноразовий запуск великої кількості ракет по Україні, цілком можливо, що їхня кількість досягне сотні.

Докладніше про це інформує Главред, посилаючись на розклад на картах відомого таролога та екстрасенсу Макса Гордєєва.

"Вони, знаєте як у казці про овечок та вовків. Щоб ми розслабилися - мовляв, ну і що, що чергова повітряна тривога. Ракети летітимуть. І буде досить серйозна ситуація, яку в жодному разі не можна буде ігнорувати найближчим часом. Я не можу сказати, на жаль, коли саме… Але найближчим часом… Місяць-два… Швидше, місяць… Будуть масовані прильоти, серйозні… […] Вони готують ці ракети, у них їх не так багато залишилося. Правда все відбуватиметься по новому плану […] Щоправда, бачу, що наші ЗСУ все відіб'ють. Це буде провал для ворогів і дуже сильний. Скажу більше - катуватимуть тих людей, які придумали цей план", - сказав він.

Крім цього, таролог зробив розклад на картах та побачив ознаки страшного захворювання у президента Росії Володимира Путіна. Більше того, у майбутньому диктатор матиме досить сильну смертельну ситуацію, яку він не зможе побороти і зляже в ліжко. На це таролог відвів Путіна кілька місяців. Однак дату смерті назвати не може, оскільки спрогнозувати це дуже складно.

Читайте також: