Новий головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський висловив подяку своїм бойовим товаришам, з якими він служив у складі Сухопутних військ ЗСУ та ОСГВ "Хортиця", і озвучив нові завдання, які тепер перед ним стоять.

Докладніше про те, які завдання поставили новому головнокомандувачу ЗСУ Сирському, інформує Сирський у Telegram.

Основним пріоритетом стоять чітке та детальне планування дій всіх органів військового управління, об'єднань, з'єднань та частин, з урахуванням потреб фронту в новій зброї, що надходить від міжнародних партнерів. Швидка та раціональна логістика, включаючи розподіл та доставку всього необхідного для бойових частин, залишається найважливішим завданням.

Сирський наголосив, що для успішної реалізації планів та задумів вирішальне значення має кваліфікація особового складу органів військового управління. Він також підкреслив, що головною цінністю української армії є життя та здоров'я військовослужбовців, і тому важливо дотримуватись балансу між виконанням бойових завдань та забезпеченням відновлення частин та підрозділів, з посиленням навчання та підготовки особового складу.

Олександр Сирський вказав на важливість впровадження нових технічних рішень та масштабування успішного досвіду, включаючи застосування безпілотників та сучасних засобів радіоелектронної боротьби як одного з майбутніх векторів побудови перемоги у визвольній війні.

Він уклав, що лише зміни та постійне вдосконалення засобів та методів ведення бойових дій дозволять досягти успіху, та підкреслив, що надійний тил є однією з головних складових загального успіху у військовій операції.

Читайте також:

Мобілізація в лютому: до чого готуватимуться і кому роздаватиму повістки. Це потрібно знати

Заберемо Закарпаття собі: в Угорщині вже розповіли на які українські території претендують

Росіяни почали масово нападати на військкомати, аби зірвати мобілізацію. Путіну вже не вірять